Qui Som

INVENTIONS, LA MARCA PERFECTE

Com vam inventar la llum uniforme?

D’entre totes les nostres patents, destaca el nostre dispositiu il·luminat que permet transportar la llum perimetral dels leds fins al centre de la imatge corporativa, eliminant el centelleig dels punts Led, i aconseguint una uniformitat total en tota la Imatge de Marca.

Vam descobrir que mecanitzant un metacrilat transparent d’alta lluentor de nanopartícules, amb uns talls en V de desigual amplada i profunditat distribuïts per tota la superfície, podíem dirigir la llum cap al centre de la imatge, de manera que aquesta il·luminés tota la superfície per igual.

En paral·lel, invertim en màquines de serigrafia molt precises, per a poder imprimir les Marques amb una resolució inigualable.

Aquesta combinació va donar com a resultat la millor il·luminació imaginada, no superada a l’actualitat.

Primeres marques mundials utilitzen el nostre dispositiu, ja que potencia en gran mesura la visibilitat de la seva marca comercial.

quienessomos_inside1
quienessomos_inside2

MAKE IT HAPPEN

Podem fer-ho realitat. Màxima dedicació per resoldre la vostra necessitat.

Des de ELINVENTO, fem que sigui possible. Només ens heu de dir que voleu, i tots els nostres creatius, dissenyadors, enginyers e inventors es posaran a treballar per poder presentar-vos el producte que havíeu imaginat, que es pugui fabricar de manera sostenible, ajustat en costos i amb un disseny net i impecable.

Des d’un dispensador de cervesa convencional, passant per un de Vermut, fins a un desenvolupat a partir d’una Harley Davidson original. Tot és possible!

quienessomos_inside2

DRAUGHT COLUMNS

Cervesa, aigua, vermut… què vols dispensar?

Be water my friend. Encara que una de les nostres fortaleses són els Dispensadors de cervesa, alguns dels nostres últims projectes estan dirigits a la fabricació de dispensadors d’aigua, ja que amb això podem contribuir al fet que es fabriquin menys envasos de plàstic, i, a la vegada, a la sostenibilitat i a la protecció del Planeta.

El nostre compromís total amb la sostenibilitat ens fa creditors de la certificadora Ecovadis, la qualificadora de sostenibilitat Empresarial mes fiable del món.

quienessomos_inside3_new