Mar & Sol

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Columna de sangria Mar & Sol per a Bodegas Yzaguirre. Fabricada amb acer inoxidable tallat làser i pintat en blau mar. Il·luminada mitjançant Leds a través d'un metacrilat a Blanco Opal. Logo frontal de la marca també il·luminat.

Yzaguirre

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Columna de vermut per a Bodegas Yzaguirre fabricada en acer inoxidable tallat làser i acabat PVD (Physical Vapor Deposition), que en essència és un procés de xapat iònic en què la superfície de la peça està recoberta amb un metall

Muntaner

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Simplicitat i les línies netes, reduït a allò essencial, desposseint elements que no són de gran utilitat i mantenint el logotip de la marca il·luminat perquè destaqui de manera notable.

Sunset

  Dispensadors de cervesa   Columna realitzada en impressió 3D robotitzada i material PET reciclat del mar. Hem creat una nova Patent per poder il·luminar de manera uniforme els 360º de la mateixa.

Brugse Zot

  Dispensadors de cervesa   Creada juntament amb Hijos de Rivera, S.A.U. (distribuïdor de la marca a Espanya) hem realitzat els darrers dispensadors per a l'emblemàtica cervesa belga, tant la Dubbel Bruin com la Blond. Una “bogeria” fabricada en resina i pintada a mà de la famosa cervesa

Columna Miró

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Nou dispensador per a Vermut Miró, marca centenària i referent de qualitat del tradicional vermut de Reus. Elegància i sobrietat van ser alguns dels atributs que ens van indicar des del departament de Màrqueting de Miró.

Estrella Damm

  Dispensadors de cervesa   El Invento és especialista en enginyeria, disseny i fabricació de tota mena de columnes dispensadores de cervesa i solucions a mida.

Heineken

  Dispensadors de cervesa   Disseny i R+D s'uneixen per crear un tirador elegant i harmònic ple de força estètica.

Birra Poretti

  Dispensadors de cervesa   Proposta de dispensador de disseny tradicional, utilitzant com a novetat la pintura d'automoció, per donar-li un sentit més corporatiu, amb els colors del logotip d'Angelo Poretti.

Brewdog

  Dispensadors de cervesa   Diferents propostes per a la famosa marca Escocesa, amb un protagonisme especial al seu premiat logo amb l'inconfusible gos.