Mar & Sol

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Columna de sangria Mar & Sol per a Bodegas Yzaguirre. Fabricada amb acer inoxidable tallat làser i pintat en blau mar. Il·luminada mitjançant Leds a través d'un metacrilat a Blanco Opal. Logo frontal de la marca també il·luminat.

Yzaguirre

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Columna de vermut per a Bodegas Yzaguirre fabricada en acer inoxidable tallat làser i acabat PVD (Physical Vapor Deposition), que en essència és un procés de xapat iònic en què la superfície de la peça està recoberta amb un metall

Muntaner

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Simplicitat i les línies netes, reduït a allò essencial, desposseint elements que no són de gran utilitat i mantenint el logotip de la marca il·luminat perquè destaqui de manera notable.

Columna Miró

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Nou dispensador per a Vermut Miró, marca centenària i referent de qualitat del tradicional vermut de Reus. Elegància i sobrietat van ser alguns dels atributs que ens van indicar des del departament de Màrqueting de Miró.

Martini

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   El símbol tan emblemàtic de la marca Martini, amb la seva característica forma i colors sòlids i elegants, ens van inspirar a fer un dispensador únic. Com a novetat, el pom de l'aixeta simula la palanca de comandament d'una llanxa,

Vermut Muntaner

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   El nostre equip va presentar un obrir d'ampolles gegant, com a proposta per Vermut Muntaner, respectant el divertit color del logotip original.

Strongbow

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   El Invento és especialista en enginyeria, disseny i fabricació de tota mena de columnes dispensadores de vermut i altres aplicacions, i solucions a mida per a dispensadors de vermut i altres aplicacions.

Moët

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   La idea original era situar una ampolla de Moët&Chandon mida Jeroboam (4,5 litres), i col•locar-la de manera inversa a l'interior del dispensador/cubitera, per poder servir les copes com a autoservei.

RedBull

  Dispensadors de vermut i altres aplicacions   Conceptes com el d'una mànega de proveïment de la F1 o una llauna fa que la nostra creativitat no tingui límits.