Sunset

  Dispensadors de cervesa   Columna realitzada en impressió 3D robotitzada i material PET reciclat del mar. Hem creat una nova Patent per poder il·luminar de manera uniforme els 360º de la mateixa.

Brugse Zot

  Dispensadors de cervesa   Creada juntament amb Hijos de Rivera, S.A.U. (distribuïdor de la marca a Espanya) hem realitzat els darrers dispensadors per a l'emblemàtica cervesa belga, tant la Dubbel Bruin com la Blond. Una “bogeria” fabricada en resina i pintada a mà de la famosa cervesa

Estrella Damm

  Dispensadors de cervesa   El Invento és especialista en enginyeria, disseny i fabricació de tota mena de columnes dispensadores de cervesa i solucions a mida.

Heineken

  Dispensadors de cervesa   Disseny i R+D s'uneixen per crear un tirador elegant i harmònic ple de força estètica.

Birra Poretti

  Dispensadors de cervesa   Proposta de dispensador de disseny tradicional, utilitzant com a novetat la pintura d'automoció, per donar-li un sentit més corporatiu, amb els colors del logotip d'Angelo Poretti.

Brewdog

  Dispensadors de cervesa   Diferents propostes per a la famosa marca Escocesa, amb un protagonisme especial al seu premiat logo amb l'inconfusible gos.

Estrella Galicia Faro

  Dispensadors de cervesa   Fabricació d'aquest disseny de Hijos de Rivera, realitzat amb resina i pols de marbre. Un cop catalitzat, es realitza una mecanització i poliment fi, i es submergeix la peça en un bany de coure i pavonat en òxid negre. Finalment es procedeix a

Radler

  Dispensadors de cervesa   Exercici creatiu amb la marca Radler, intentant modernitzar la coneguda “cobra” fabricada en fosa de llautó, convertint-la en una columna més actual.

Estrella Galicia Metal

  Dispensadors de cervesa   Aquest dispensador de metall ens transmet calidesa i modernitat, un disseny que no deixa indiferent per la seva singularitat.

Affligem

  Dispensadors de cervesa   Un interessant projecte del grup Heineken, que finalment no va veure la llum al mercat internacional. La planxa interior i el color ambre del led podien ser intercanviables per a les diferents especialitats de la marca, aprofitant un únic cos central.