Sobre nosaltres

Som una empresa líquida, que s’adapta al mercat de manera ràpida i eficaç, des dels seus inicis el 1989.

Som una empresa líquida, que s’adapta al mercat de manera ràpida i eficaç, des dels seus inicis el 1989.

Amb un creixement en els darrers 10 anys de més del 48% anual, tant els Directius com els treballadors adopten també aquesta mateixa mentalitat líquida, que ens permet adaptar-nos a les situacions de canvi que es van produint a través de les dècades i anys, incloent-hi les Crisis Econòmiques i recentment la pandèmia global del Covid-19.

Les nostres nombroses Patents i invencions han enfortit la nostra competitivitat en aquest sector.

El nostre referent en aquests anys ha estat el concepte Knowmad (Nòmada del coneixement), que es caracteritza per ser innovador, imaginatiu, creatiu, capaç de treballar en col•laboració amb gairebé qualsevol persona, a qualsevol moment i lloc.

Tenim desenes de col•laboradors dins de la nostra òrbita, i ens nodrim de la creativitat de tots ells, en una època molt competitiva.

A tall d’exemple, tenim més de 20 col•laboradors a les àrees de disseny i Enginyeria, camps en que la majoria dels nostres competidors en tenen dos com a màxim (un en disseny i un altre en Enginyeria), cosa que ens permet crear un entorn al que sigui difícil fracassar. Això ens permet no dependre del coneixement d’una sola persona en àrees diferents, per la qual cosa la competitivitat ascendeix exponencialment.

 

Un altre punt fort i rellevant és el de no tenir una fabricació pròpia d’una columna d’un material determinat, ens adaptem a allò que el mercat demana en cada moment, utilitzant qualsevol material imaginat.

Casos d’èxit com la columna d’Estrella Damm o Martini, per posar algun exemple, s’han desenvolupat seguint aquest mètode.

 

En els pocs processos en què ningú no ens pot proporcionar la qualitat que els nostres clients exigeixen, i que no podem derivar (com per exemple en la serigrafia), invertim per produir-lo de manera interna. En el cas dels processos digitals, preferim treballar amb les últimes tecnologies existents al mercat, buscant sempre l’última tecnologia existent.

 

Tenim proveïdors diversos a cadascun dels components de cada producte, ia diferents punts del planeta. Tots aquests proveïdors han estat produint en diferents percentatges en els darrers anys, per la qual cosa coneixen la fabricació dels components a la perfecció.

Aquest avantatge d'Empresa Global ens fa molt competitius en preus i terminis de servei.

Ignasi Ysac

CEO d’EL INVENTO

La sort d’haver patit dues ruïnes econòmiques ens ha ensenyat a aprendre dels nostres fracassos, no dels nostres èxits.
I com diria el meu admirat Alex Rovira, “Va aprendre tant dels seus errors que quan ensopegava, en lloc de caure, volava”.