La Nostra Història

quienesomos_fotopagprincipalhome

Som una Empresa líquida, que s’adapta al mercat de manera ràpida i eficaç, des dels seus inicis el 1989.

Amb un creixement en els últims 10 anys de més del 48% anual, tant els Directius com els treballadors adopten també aquesta mateixa mentalitat líquida, que ens permet adaptar-nos a les situacions de canvi que es van produint a través de les dècades i anys, incloent les Crisis Econòmiques i recentment la pandèmia global de la Covid-19.

Les nostres nombroses Patents i invencions han enfortit la nostra competitivitat en aquest sector.

El nostre referent en aquests anys ha estat el concepte knowmad (Nòmada del coneixement), que es caracteritza per ser innovador, imaginatiu, creatiu, capaç de treballar en col·laboració amb gairebé qualsevol persona, en qualsevol moment i lloc. Tenim desenes de col·laboradors dins de la nostra òrbita, i ens nodrim de la creativitat de tots ells, en una època molt competitiva. Tenim desenes de col·laboradors dins de la nostra òrbita, i ens nodrim de la creativitat de tots ells, en una època molt competitiva.

A manera d’exemple, tenim més de 20 col·laboradors en les àrees de disseny i Enginyeria, camps en què la majoria dels nostres competidors tenen dos com a màxim (un en disseny i un altre en Enginyeria), el que ens permet crear un entorn en el que sigui difícil fracassar. Això ens permet no dependre del coneixement d’una sola persona en àrees diferents, de manera que la competitivitat ascendeix exponencialment. Això ens permet no dependre del coneixement d’una sola persona en àrees diferents, de manera que la competitivitat ascendeix exponencialment.

Un altre punt fort i rellevant és el de no tenir una fabricació pròpia d’una columna d’un material determinat, ens adaptem al que el mercat demanda en cada moment, utilitzant qualsevol material imaginat.

Casos d’èxit com la columna d’Estrella Damm o Martini, per posar algun exemple, s’han desenvolupat seguint aquest mètode.

En els pocs processos en els què ningú ens pot proporcionar la qualitat que els nostres clients exigeixen, i que no podem derivar (com per exemple en la serigrafia), invertim per produir-se de manera interna. En el cas dels processos digitals, preferim treballar amb les últimes tecnologies existents en el mercat, buscant sempre l’última tecnologia existent. En el cas dels processos digitals, preferim treballar amb les últimes tecnologies existents en el mercat, buscant sempre l’última tecnologia existent.

Tenim proveïdors diversos en cada un dels components de cada producte, i en diferents punts de la planeta. Tots aquests proveïdors han estat produint en diferents percentatges en els últims anys, de manera que coneixen la fabricació dels components a la perfecció.

Aquest avantatge d’Empresa Global ens fa extremadament competitius en preus i terminis de servei.